Corona-info

Vi ønsker din hoppe velkommen til Asak, og skal gjøre alt vi kan for at den skal trives og blir raskt drektig! Dette er en annerledes og krevende periode for oss alle med tanke på coronaviruset som truer på alle kanter. Vi håper å holde oss friske og kunne opprettholde normal drift ved avlsstasjonen. Det skal komme mange besøkende hester her de neste månedene, og vi ønsker ikke å komme i en situasjon hvor noen av oss blir syke eller vi risikerer å ha bidratt til at smitte spres på vårt område.

Derfor ber vi deg hjelpe oss med å ta noen forholdsregler: 

  • Hvis du har luftveissymptomer eller potensielt er smittet, få noen andre til å levere hesten. Ta kontakt med oss så vi kan finne en trygg måte for å motta hesten din!
  • Vi ønsker uansett å ha så få besøkende inne i stallen som mulig, og vi ber om at alle gjør sitt opphold her så kort som mulig. Kun en person følger hesten inn i stallen, eller overleverer den til stallpersonalet. 
  • Hold minst 1-2 meters avstand til folk du møter.
  • Hvis du har fått kontrakt /papirer på forhånd, ber vi deg ha disse ferdig utfylt. Du kan gjerne ta bilde av dem og sende på mail eller sms i stedet for fysisk å levere dem (tips: last ned gratis-scanner på mobilen, f.eks genius scan – veldig praktisk!) Hvis papirer skal fylles ut eller du av ulike grunner trenger å bruke våre lokaler, ber vi deg sprite/vaske av hender før du tar på omgivelsene.

 

Dette er en tøff tid for samfunnet generelt, og ikke minst for hestesporten. Vi er veldig glade for at du velger å satse på framtiden! 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen, men må dessverre spare håndhilsen og kaffen til neste år!

 

Med vennlig hilsen alle oss på Asak, 

v /Hege ,tlf 952 49 660